Már több mint tízmilliárdszor (!!!!44!négy) nézték meg a YouTube-ra öt éve felkerült klipecskét, amivel ez az abszolút rekorder, és úgy tűnik ezt senki nem akarja annyiban hagyni.

A szösszenet egyébként mind a mai napig százezrével termeli az újabb megtekintéseket, ami nem is csoda, hiszen a célközönség – az óvodáskorú gyerekek – nem unják meg olyan hamar a dolgokat, mint az idősebbek. Biztosak vagyunk benne, hogy jelenleg is több ezer háztartásban bömböl a „Baby Shark, tüttűrürüpp-tütüpp...”, amíg Anyukának nem kezd el tikkelni a szeme és el nem veszi végre a tabletet Zolikától.

Biztos, ami biztos, megmutatjuk, miről van szó, hátha most hallasz róla először:

Igen, brutálisan tapadós ez az egyszerű kis dallam, így a nap hátra lévő részében tutira ez fog visszhangozni a fejedben. (Szívesen!) A cím miatt bizonyára tudod, miért emlegettük fel a YouTube-rekordert, de azért konkretizáljuk:

a Paramount bejelentette, hogy egész estés animációt csinál a Baby Sharkból.

Ez egyébként nem az első ilyen lesz, hiszen korábban már csináltak egy egyórás filmecskét Pinkfong and Baby Shark’s Space Adventure címmel, ami még néhány moziba is eljutott, de a Paramount nem fog ennyivel megelégedni, hiszen ők a globális piacra szánják a művüket, így egészen biztosan veled is szembe fog jönni vagy a filmszínházak műsorán, vagy a stúdió saját streamingplatformján, a Paramount +-on.

Egyelőre ennyi a hír, vagyis sem a sztorira, sem az alkotógárdára, sem a premier dátumára vonatkozóan nem rendelkezünk további információkkal.

Ez is érdekelhet:

Eljárást indítanak a börtönőrök ellen, akik órákon keresztül a Baby Shark című dalt hallgattatták a rabokkal

Falhoz állították őket, a végtagjaikat megbilincselték, majd órákon keresztül kellett azt hallgatniuk, hogy „Baby shark, doo, doo, doo, doo, doo, doo Baby shark”.

(forrás: The Verge)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés