Az idei Oscaron nem sok meglepetés ért minket, és a tavalyi pofozkodás után szerencsére ezúttal balhémentesen zárult a filmvilág leghíresebb díjátadó gálája.

Melynek a legérdekesebb mozzanatait egyébként a bevonuláskor és a rendezvény után különböző helyszíneken tartott afterpartykon lehetett elcsípni. Hegesztettünk is egy válogatást a 2023-as Oscar legjobb nőiről...

A 2023-as Oscar-gála legjobb női

Bombázók a vörös szőnyegen.

...mellyel kapcsolatban a legtöbbet feltett kérdés az volt, ki látható a cikk főképén. Nos, akinek nem vonták el a figyelmét túlzottan a képek, észrevehette, hogy éppen az ilyen felmerülő kérdések miatt minden egyes fotó alatt feltüntettük azt is, ki látható az adott fényképen.

Nem hibáztatunk, ha esetleg ezt valamilyen okból nem vetted észre, már mondjuk is, ki az a csodaszép hölgy:

a bombázó neve Kara Del Toro, azzal pedig biztosan nem okozunk nagy meglepetést, ha azt is eláruljuk, modellként keresi a kenyerét.

Először akkor ismerhette meg a nevét a világ, amikor egy Carls Jr.-reklámban rácsapott egyik kolléganője popsijára...

...és innen már nem volt megállás, Instagram-oldala néhány hét alatt több százezer követőt szedett össze. Mutatunk néhány látványosabb képet a hölgyről, melyek biztosan feltolják kicsit a vérnyomásodat:

Kara egyébként február közepén egy filmben is felbukkant, amikor az At Midnight című moziban beugrott a pultos lány szerepére. Azt ugyan ne várja senki, hogy az idén augusztusban a harmincadik születésnapját ünneplő texasi lány betör Hollywoodba, de kisebb szerepekben bármikor el tudnánk képzelni, ha egy jelenetet fel kell dobni valamivel.

Ez is érdekelhet:

Ennek a bombázónak hajtott keresztül a fején Micimackó és Malacka

Mutatjuk a durván elcseszett Micimackó-horror legdögösebb részét.

És ezt olvastad már?
Hogyan válassz olyan gépházat, ami bírja a strapát? Segítünk
További cikkeink a témában