Van (illetve csak volt) egy hatalmas szikla a Norvégia déli részén fekvő Stavanger közelében, melyet a jó skandinávok elneveztek Trollpikkennek, azaz trollpénisznek. Ha nem érted, miért, akkor sajnos túlságosan patyolattiszta a fantáziád.

Az ágaskodó férfi nemi szervre hasonlító sziklát, a norvégok nemzeti büszkeségét és az egész nép lehengerlő libidóját jelképező természeti képződményt azonban a hétvégén csúnyán megpocsékolva találták: a szikla letört.

De nemcsak Földapa hirtelen ötletétől vezérelve fúródott a talajba a mitikus kőmakk, hanem vandál kezek sötét ármánykodásának következtében történt a tragédia.

Mutatjuk a szívfájdító eredményt:

Az idegenkezűségre a szikla csonkján látható fúrónyomok utalnak, ennek pedig a fele sem tréfa, hiszen a cselekményt természetkárosítás címszó alatt rendeli büntetni a norvég Btk., és az elkövetője akár hat évnyi hűsölést is kaphat érte.

A Trollpikken legnagyobb fanjai (az igazi tökös norvégok) azonnal gyűjtést szerveztek a szikla egykori ágaskodó dicsőségének helyreállítására, melynek köszönhetően néhány nap alatt össze is gyűlt nagyjából hárommillió forintnyi norvég korona. Még legalább kétszer ennyire lenne szükség ahhoz, hogy a restaurációt foganatosíthassák, és a norvég kőpöcs ugyanúgy meredezhessen, mint újkorában.

Lélekben a norvégokkal vagyunk.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Tíz, streamingre frissen felkerült film, amit érdemes megnézni a héten

Hihetetlen, de a Furiosa egyik színészének közleményben kellett tisztáznia, hogy ez csak egy film, nem a valóság

További cikkeink a témában