Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kevin Feige, a Marvel filmes univerzumának szuperproducere, akit a Disney mostanra teljesen jogosan kezel aranytojást tojó tyúkként, egy interjúban szólt néhány szót arról, mit tartogat számunkra a jövő szuperhősfronton.

Túl sokat mondjuk még mindig nem tudunk a jövőre érkező filmekről, de a szereposztás tekintetében előkerült egy nagyon érdekes téma. Feige ugyanis elmondta, hogy már régóta szeretnék beszervezni Keanu Reevest, de eddig nem találtak neki megfelelő karaktert. A dolog ráadásul nem csak a vezetőségi értekezleteken merült fel, hiszen többször le is ültek beszélgetni a színésszel, épp csak eddig a pontig még nem adódott olyan szerep, amivel el tudták volna csábítani.

A helyzet egyébként ugyanez volt Jake Gyllenhaal esetében is. Őt is több ízben keresték meg, mire végül a hamarosan érkező Pókember: Idegenben című moziban megtalálták neki Mysterio szerepét.

Keanuról egészen pontosan ezt nyilatkozta a producer:

Ez mindenképpen jó hír a színész rajongóinak, akik manapság egyre többen vannak. A John Wick-sorozat miatt Reeves a reneszánszát éli, arról nem is beszélve, hogy konkrétan tele van azzal az internet, milyen jó arc a magánéletében is.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.