Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nekünk sajnos még sokat kell várnunk az utolsó évadra, ám a Sansa Starkot alakító színésznő, Sophie Turner és a többiek számára a tél már elkezdődött, a stáb ugyanis már gőzerővel dolgozik. Néhány információmorzsa pedig nekünk is jutott. Ettől azonban csak még nehezebbé vált a várakozás.

Sophie Turner a Hollywood Reporter számára adott egy hosszabb interjút, amiben kifejtette, hogy véleménye szerint a sorozat rajongói nem lesznek mind elégedettek a végkifejlettel. Ebből arra következtethetünk, hogy a finálé valóban keserédes lesz, ahogyan azt George R.R. Martin már régen beígérte.

A színésznő azt is elárulta, hogy a forgatókönyv végigolvasása érzelmileg kifacsarta az egész stábot. Az utolsó szavak felolvasása után mindenki könnyezni kezdett, majd álló ovációban törtek ki. Ezek alapján tehát hihetetlenül érzelmes végkifejletre van kilátás.

– mesélte Turner, hogy milyen érzelmek kavarogtak benne a forgatókönyv közös elolvasását követően. Ezek tükrében számunkra most hihetetlenül távolinak tűnik 2019, amikor végre mi is megtudhatjuk, ki lett Westeros végső uralkodója.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.