Sokunk kedvence az 1995-ös akciókrimi, melyben a kor két színészóriása, Al Pacino és Robert De Niro feszült egymásnak. Michael Mann Szemtől szemben című mozija az évek során mit sem veszített erejéből, így egy remake felérne egy szentségtöréssel.

Amiatt azonban nemigen lennénk szomorúak, ha a mondakör valamilyen formában kapna egy második részt, erre pedig már akkor mutatkozott némi esély, amikor Mann Heat 2 - A Novel címmel írt egy regényt az eredeti film szereplőiről, most pedig a Deadline-tól azt is megtudtuk, hogy hamarosan mozgóképes formában is megismerhetjük az alkotást.

A regény története két cselekményszálon fut. Az egyikben a Val Kilmer által alakított karakter, Chris menekülését ismerhetjük meg a film végén látható bankrablást követően, a másik pedig 1988-ban, Chicagóban játszódik és a Szemtől szemben két főszereplőjének a múltját mutatja be.

A készülő filmet maga Mann rendezi, ami bár nem meglepő, mégis óriási hír, De Niro karakterét pedig Adam Driver fogja eljátszani az 1988-ban játszódó történetben.

A fenti hír egyelőre még nincs betonba öntve, ugyanis még folyamatban van a tárgyalás Driver menedzsmentjével, de a Deadline szerint a Warner már döntött a kérdésben, így a szerződés jó eséllyel valóban össze fog jönni. Ennél egy fokkal bizonytalanabb, hogy Al Pacino visszatér-e a karakteréhez a film jelenben játszódó cselekményszálában, melyben sajnos Val Kilmerre megromlott egészségi állapota miatt már biztosan nem lehet majd számítani.

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés