Egyedi tervezésű longboardok, strandfoci és DJ-k várnak mindenkire augusztus 30-án és 31-én. Ilyet még biztos nem láttál az AnKertben!

Az éjszaka bajnokai két napig buliznak. És hogy kik azok Az éjszaka bajnokai? Hétköznapi atléták, akik az éjszakára szakosodtak. Térről galériába, galériából klubba, klubból hajnali gasztrotúrára járnak, gurulnak, tekernek. Első kézből szerzik az információkat a hét legforróbb eseményeiről, ismerik a város kultikus helyeit, fiatal alkotóit és longboard kompatibilis lankáit.

A Puma Social kampányának alkalmából a Faun Project elkészítette a nyár hat legvagányabb deszkáját, amelyet mind meg is lehet csodálni 30-án az AnKertben. A Faun Project limitált szériája (az Orion kollekció) a bemutatóig, augusztus 30-áig nem kerül nyilvánosságra. Annyi azonban publikus, hogy a deszkák, amelyeknek grafikai világát az illúzió térgeometria és a dazzle camouflage inspirálta, az éjszaka fényeit idéző neonszínekben jelennek meg. Az alkotók (Fenyvesi Zsófi, Trellay Levente, Somoskői Gábor és Gelencsér Zoltán) nagyon fontosnak tartják, hogy longboardjaiknak egyénisége legyen, és ez az újonnan készült művek esetében sem lesz másként.

Aki nagyon rá van gyógyulva a longboardokra, vagy csak szereti a szépet, esetleg a jó bulikat, annak irány az AnKert. Csütörtökön, 30-án bemutatkozik az Orion kollekció, összecsapnak a longboardosok és a skateboardosok, pénteken, 31-én pedig megnyílik a Puma strandfocipályája, és kevernek a Pipeline DJ-i (Anto, Chewby, Vikipop, Eyto, Mr. Hi) is.

Bővebb infó: http://www.facebook.com/azejszakabajnokai

És ezt olvastad már?
Ezért szuper és idegesítő egyszerre a mobilos nyelvtanulás