Ne fáradj, majd mi leírjuk: "Őszintén, ki a vérveretes jó francot érdekel?!" A kérdés amúgy jó.

Mert Gambit ugyan az X-men vagányabb arcai közé tartozik, de még ezzel együtt sem értjük, mi a fenének ragaszkodik ennyire a 20th Century Fox a megfilmesítéséhez. Egyszer már szerepelt a karakter a vásznon, mégpedig az egyébként csapnivaló X-Men kezdetek: Farkas című blődliben, melyben először láthattuk Deadpoolt is, igaz, ott még egy teljesen félreértelmezett verzióját.

Akkor még így nézett ki Gambit

Mi sem értjük, miért lett ez a szuperhős a Fox kattanása, de már évek óta próbálják sikertelenül tető alá hozni önálló filmjét, és valamiért nem hajlandóak lemondani róla, hiába a rengeteg kiugrott rendező, és visszadobott forgatókönyv.

A rendezésre volt már kiszemelve Gore Verbinski, Doug Liman, majd Rupert Wyatt, de végül mindegyikük kilépett a projektből. Verbinski volt az utolsó, aki bemondta az unalmast, és azóta nem merült fel más név a produkció rendezői székében.

Ennek ellenére most mégis jön a hír, hogy június 19-én igenis elkezdik végre forgatni a filmet. Ami biztos, hogy a címszerepben Channing Tatum domborít majd, illetve hogy a Foxnak hamarosan be kell jelentenie a rendezőt is, ha nem akar nevetség tárgyává válni.

Na, te várod már ezt a mozit? És ha igen, miért?

És ezt olvastad már?
Nem fogsz ráismerni az Addams Familyre a Netflix sorozatának első előzetesében