Az Uncharted című világsikerű videójátékból készülő mozi egy igazi elátkozott hollywoodi produkció. Annyiszor fogtak már neki, annyiszor állt le mégis, és annyiszor váltott rendezőt, hogy hatalmas meglepetés lenne, ha valami értékelhető sülne ki a dologból.

Persze a remény hal meg utoljára, és hatalmas örömmel fogadtuk a hírt, hogy annyi év bénázás után végre tényleg elhangzott az "Action!" felkiáltás a forgatáson. Azt is tudjuk, hogy a rendezői székben a Venom direktora, Ruben Fleischer foglal helyet, az ikonikus duót, azaz a kincsvadász Nathan Drake-et és mentorát, Victor Sullivant pedig Tom Holland és Mark Wahlberg kelti életre.

Mivel a sztori Nate fiatalabb éveiben játszódik, ezért a párosnak valahogy így kellene kinéznie, ha a mozis feldolgozás hű a videojátékos alapanyaghoz:

A rajongóknak Hollanddal korábban sem volt semmi bajuk, azt viszont többen felvetették, hogy Wahlberg valahogy nagyon fura választás az őszülő mentor szerepére.

Most pedig befutottak az első forgatási fotók...

...és a fanoknál végleg elgurult a gyógyszer. A legtöbbeknek az a problémájuk, hogy Wahlberg

nem visel bajuszt(!),

ami valóban annyira fontos eleme Sully karakterének, mint amennyire Magnumnak is az volt.

Szó se róla, mi is forgatjuk a szemünket emiatt, és csak abban reménykedünk, hogy a fotók igazából felvétel előtt készültek, és az ikonikus bajuszt a maszkosok végül felpattintották a sztár orra alá.

Mivel az Uncharted az egyik kedvenc videojátékos címünk, ezért nagyon szorítunk ennek a mozinak.

És ezt olvastad már?
Végre-valahára berobbant a The Last of Us sorozat első kedvcsinálója