Múlt héten kicsit megijedtek a színész-énekesnő rajongói, amikor JLo összes közösségimédia-felülete elnémult, a profilképek befeketedtek, sőt, a sztár az Instagramról az összes korábbi képét letörölte.

Mi már akkor is arra tippeltünk, hogy Lopez (Affleck) egy új projektjét akarja ezzel a látványos mediahackkel bepromózni...

Valami nagy dolog történik Jennifer Lopezzel

A színész-énekesnő közösségimédia-fiókjai besötétedtek.

... és szerencsére igazunk is lett.

A leállással és nagytakarítással végrehajtott hard reset célja ugyanis az volt, hogy a sztár az új albumának csináljon reklámot. A This Is Me... Now című album címével a húsz évvel ezelőtti This Is Me...Then című albumra reflektál, és azt ígéri, hogy a sztár egy teljesen új szakaszt nyitott az életében.

A kipucolt Instagramra is egy olyan videóval tért vissza, melyben az említett korábbi nagylemez borítója változik át a mostaniéra:

Ezzel párhuzamosan az énekesnő azt is hangsúlyozta, hogy miután házasságot kötött Ben Affleckkel, életében egy új fejezetet nyitott, és 2023-ban több projekttel is jelentkezik majd. Jár a gratuláció a reklámgépezet működtetőinek, hiszen az érkező album ezzel hatalmas publicitást kapott.

Ez is érdekelhet:

Jackmanst vágod?

Vágjad, mert jó lesz neked!

És ezt olvastad már?
Még mindig sokkal többet tévéznek a magyarok, mint amennyit neteznek
További cikkeink a témában