Még csak most került fel streamingre az idei Oscar egyik legnagyobb kedvence, Giórgosz Lánthimosz Szegény párák című filmje – ami miatt nemcsak Emma Stone kapta meg második Oscar-díját, de Shona Heath és James Price mellett Mihalek Zsuzsát is díjazták a legjobb látványtervezés kategóriájában –, de hamarosan már érkezik is a rendező következő alkotása.

A Kinds of Kindness antológiafilm lesz, ami három történetet mesél el, melyeknek látszólag nincs sok közük egymáshoz, aztán feltehetőleg a szálak valahogyan mégis összeérnek majd. Lánthimosz kedvenc színészei visszatérnek, hiszen a filmben ismét Emma Stone-t és Willem Dafoe-t rendezte, de itt lesz a már a Szegény párák-ban is egy kisebb szerepet eljátszó Margaret Qualley is.

A Searchlight Pictures által közzétett szinopszis egyelőre nagyon zavaros: egy férfi szeretné visszanyerni az irányítást a sorsa felett, egy rendőr megtalálja eltűnt feleségét, aki egy teljesen másik embernek tűnik, egy nő pedig elszántan keres egy embert, akiből valamiféle spirituális vezető lehet.

Íme az első ajánló:

A filmet az ASA-ban június 21-én mutatják be.

Ez is érdekelhet:

Itt a Bad Boys 4 első előzetese, ami sokkal viccesebb, mint amennyire izgalmas

Will Smith Oscar-botránya miatt csúszott pár hónapot a folytatás, de végül befutott az első trailer.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Jövőre már csak olyan alkotások kaphatják meg a legjobb film Oscarját, melyek foglalkoznak valamely hátrányos helyzetű csoporttal

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés