Nem is az lényeges, hogy premier előtti, hanem hogy mennyivel premier előtti az a vetítés. Három héttel. És jó film lesz, úgyhogy mondjuk is a teendőket.

Ferbruár 12-én indul itthon Matthew Vaughn rendező (X-Men: Az elsők, Csillagpor, Kick-Ass) új filmje, a Kingsman: A titkos szolgálat. Colin Firth végre laza és kemény titkosügynököt alakíthat benne (ha már Bond nem válhatott belőle), aki egy fiatal tehetség útját(Taron Egerton) kezdi el egyengetni, de mint minden ilyen jellegű filmben, itt is beszáll a buliba egy főgonosz (Samuel L. Jackson). De most rajtuk kívül még hatan beszállhatnak ebbe a buliba, méghozzá jó korán, hiszen három páros jegyet sorsolunk a február 12-én érkező Kingsman premier előtti vetítésére (Westend, január 20.) azok között, akik helyesen válaszolnak erre a kérdésre:

Melyik legendás Star Wars-szereplő játszik a Kingsmanben?

A. Harrison Ford
B. Mark Hamill
C. Carrie Fisher

A helyes válasz betűjelét teljes neveddel és Kingsman-tárggyal együtt küldd el a [email protected] email címre január 19. 10:00-ig. Még aznap megtudhatod, tiéd lett-e a három páros belépő egyike. Jó játékot mindenkinek!

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában