Mert a két és fél óra filmidő bizony nem volt elég mindenre. Ha vágod, mi történik ebben a jelenetben, oszd meg velünk is, mert mi csak a fejünket vakarjuk.

A következő történik: Kommandósok jönnek, aztán Lex Luthor valami gyanús szmötyiben dagonyázik, miközben előtte egy ordibáló izé játszik három lebegő kockával, ami végül elenyészik, mint Drótos Karesz poharából a nagyfröccs. Na jó, ez leírva nagyon hülyén hangzik, de mozgásban sem sokkal tisztább a szitu. Nézd csak meg!

Ez így egy nagyon komoly "miafrancez?!", nem csodáljuk, hogy kivágták a filmből, hiszen a tájékozatlanabb nézőknek már így is megfeküdte a gyomrát néhány komolyabb álomjelenet.

SPOILER jön!

Persze mi vágtuk azt a bizonyos Batman-álmot, amiben Bruce Wayne egy lepusztult sivatagos helyszínen válik Superman foglyává. A nagy izé, ami leüti a denevért a verekedés végén, egy paradémon, Darkseid, azaz magyarul a Sötétség Ura egyik csatlósa.

Emiatt sokan arra tippelnek, hogy a fenti kivágott jelenetben látható rondaság nem más, mint Darkseid, aminek nem feltétlenül örülne mindenki, hiszen az illető rosszarc a képregények hasábjain így néz ki:

Láthatod, még csak véletlenül sem hasonlít a videóban látható rondasághoz, ami leginkább olyan, mintha az alien és Diablo összejött volna egy pásztorórára.

Nos, meglátjuk.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés