Mert az USA-ban ez egy létező dolog. Allítólag. Még neve is van a forradalmi rágcsálnivalónak, ami tutira nem hozza meg az étvágyad: pissy shitties, azaz nagyjából pisis kaki. Fincsi, mi?

És a legszebb az egészben, hogy gyakorlatilag képtelenség megállapítani, hogy ez most komoly, vagy csak egy jól sikerült internetes prank, amivel a hiszékeny moziba járókat akarta megszívatni a Tumblr egyik felhasználója. A pissy shitties ugyanis első alkalommal ezen a platformon bukkant fel 2016-ban egy olyan threadben, melyben arról volt szó, mit találnak furcsának az amerikaiak az angol filmszínházi szokásokban.

Valaki megjegyezte, hogy szerinte tök furcsa, hogy az angolok nem tapsolnak a trailerek után, mire a bighuge nevű felhasználó hozzátette, hogy ő meg azon bukott ki, hogy a szigetországban nem szokás összeönteni a kólát a popcornnal.

A beszélgetés aztán csúnyán szólva virálba ment, majd sikeresen mémesedett, ma pedig már nemigen lehet megmondani, hogy mi a tényleges szitu a pisis kakival, aminek egyébként most meg is mutatjuk a receptjét:

A kólás popcorn odaát olyannyira a közbeszéd tárgyát képezi, hogy a Facebookon saját csoportja van azoknak, akik szerint ez egy létező valami, és azoknak is, akik tagadják az egészet.

Igazságot mi sem tudunk tenni, de az biztos, hogy akár viccnek indult ez az egész, akár tényleg volt valóságalapja, 2016 óta tutira akadt pár száz olyan ember, aki összedobott egy kis pisis kakit a moziban ülve a trailerek alatt.

Ha kipróbálod, mondd el, ízlett-e!

(via)

És ezt olvastad már?
Emberek, akik jól tették, hogy bukósisakot viseltek, és mások, akik jól tették volna
További cikkeink a témában