Nyakunkon a budapesti Oktoberfest, már megint jön az Enter Shikari és egyéb kihagyhatatlan bulikat mondunk erre a hétre.

Oktoberfest Budapest

Felvonulási tér, október 1-4.

A világ legnagyobb sörfesztiválja idén is ellátogat Budapestre! Így Magyarországon harmadik alkalommal élheted át az igazi bajor élményt az Eredeti Paulaner Oktoberfest Nagysátorral egyenesen Münchenből! Fellép többek között Sheyla Bonnick a Boney M-ből, plusz a retróbrigád nagyjai, Zoltán Erika, Korda György, az UFO, a Beatrice és egyéb nyalánkságok a sörök mellé.

Whomadewho (DK)

A38, október 1. 19:00

Ha Lars Urlich túl öreg és kopasz, a Junior Senior egyetlen slágerét már te is elfelejtetted, az Iceage barbár vandalizmusát pedig inkább a Holdra kívánnád, a WhoMadeWho pont neked való. Közérthető, ízléses és dinamikus, szofisztikáltan lendületes popja az európai könnyűzene egyik eldugott titka, dalaikat a Hot Chip vagy a Queens Of The Stone Age-énekes Josh Homme is bármikor szívesen veszi a szájára.

Enter Shikari (UK), Hacktivist (UK)

Barba Negra Music Club, október 1. 20:00

A drum 'n' bass, trance, rock és punk elemeket vegyítő Enter Shikari régi ismerősként tér vissza Budapestre, hiszen három éve az A38 Hajón tartotta első magyarországi klubkoncertjét, valamint tavaly ugyanitt mutatta be új lemezét, hajószakasztó telt ház előtt. A brit együttes idei szigetes fellépése után most újabb forró hangulatú klubkoncertre érkezik - ezúttal az A38 Hajó szervezésében a Barba Negra Clubba. Hardcore. Indusztriál. Metál. Drum and bass. Dubstep. Bólogatós riffek, lábmozgató elektronika. Eszelős stagediving. Igen, az Enter Shikari visszatér.

The Soft Moon (USA)

A38, október 2. 20:00

A kortárs elektronikus-beborulós-befelé űrhajózós poszt-punk egyik legerősebb produkciója, a Luis Vasquez vezette The Soft Moon három éve, előző lemezének turnéján elemi erejű koncertet adott az A38 Hajón. A zenekar most visszatér, hogy legújabb albumát, az idén tavasszal megjelent, az előzőknél is súlyosabb, sokatmondó című Deepert mutassa be.

Lust for Youth (DK/SE)

A38, október 3. 20:00

A Lust for Youth formáció a svéd elektronikus zenész Hannes Norrvide szólóprojektjeként indult 2009-ben Gothenburg városában, Svédországban egy közös próbahelyen, ahol Norrvide barátai éppen egy punk-zenekart készültek megalapítani. Norrvide-t iszonyatosan inspirálta a helyzet, de mivel csak egy játékszintije volt, s más hangszeren nem akart játszani, így nagyon korlátozottan tudott a zenekari formáción belül a játékban részt venni, s nem csoda, hogy végül úgy döntött, ő inkább szólóban próbálkozik.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Eddig nem ismertük ezt a portugál színésznőt, de most rendeznénk egy filmet, vele a főszerepben

További cikkeink a témában