Újra lecsap a Total Dance, de Ariel Pink is tiszteletét teszi azoknak, akik nem bírják a retrót. Mondjuk, hová kell elmenned a héten, ha koncert kell, de nagyon.

Kensington (NL)

A38, november 9. 20:00

Hollandia legaktuálisabb rockzenekara idén már fellépett az A38 Hajón. Az otthon tízezres stadionokat megtöltő Kensington tagjai annyira jól érezték magukat Budapesten, hogy mindenképp vissza akartak jönni mielőbb. És most itt az idő, hogy teljesüljön a vágyuk: a War című dalával az itthoni rádiókban is listavezető holland kvartett újra az A38-on! Vidám, laza indie, slágeres poprock, hétfő este, hogy jól induljon az esős november. Már teltházas a buli, de ha egy ismerős eladja a belépőjét, csapj le rá azonnal!

Zebrahead (US), MxPx (US)

Dürer Kert, november 11. 19:00

Playstation, gördeszka egy zacskó chips és a napsütötte Kalifornia – ezekkel a szavakkal jellemezhetjük a Zebrahead zenekart, amely mindent magába sűrít, amit a Wikipedia pop-punk szócikke alatt találunk. Érezhető benne a Good Charlotte bánatos életigenlése, a Blink 182 kimeríthetetlen fiatalsága, a The Offspring vissza-visszatérő ska-hatásai, valamint persze a műfaji keresztapa Bad Religion vonalvezetése, stílusa és energiája. A csapat még ezelőtt soha nem koncertezett Magyarországon, de most egyből jön velük a remek MxPx is.

Fink (UK), She Drew The Gun (UK)

A38, november 12. 20:00

A nagyszerű brit dalszerző-előadó, Fink februárban nagyszerű koncertet adott az A38 Hajón. A meghitt, személyes dalaihoz talán jobban is illő - klubkfellépés akkora siker volt, hogy Fink idén ősszel visszatér A Ninja Tune egykori meglepetésembere, egyben egyik legnépszerűbb előadója, Fink ismét az A38 Hajón.

Total Dance Fesztivál

Hungexpo, november 14. 18:00

Fantasztikus látvány, lélegzetelállító koreográfiák, tökéletes hangzás és a legjobb házibulik hangulata az ország legjobb közönségével: ez a Total Dance receptje. Sztárvendégek: Fun Factory, Haddaway, C-Block, Snap feat. Turbo B, Rednex, plusz a magyar ’90-es évek legjava.

Ariel Pink (US), Jack Name (US)

Dürer Kert, november 15. 19:00

A lo-fi zene perifériáján tengődő kultuszhuszárából a vájtfülű zeneőrült közeg idoljává előlépő kvázi-hibbant iróniaművész - nagyjából így lehetne körülírni Ariel Pinket, aki pályájának első háromnegyede nagyrészt a homályban telt, a folyó évtized kezdetével azonban olyan sebességbe kapcsolt, amire valószínűleg még a rózsaszínhajú mágus sem számított. Ariel Pink érkezése nagyon fontos pillanat, ott lenni szinte kötelező.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!