Ha nincs autód, ha nem tudsz sör nélkül koncertet nézni, vagy ha csak nincs kedved vezetni, pedig megnéznél néhány bulit, akkor van pár ötletünk.

Arctic Monkeys / Bloc Party / Kate Nash

Hol? Wiesen, Ottakringer Arena
Mikor? 2013. július 14.
Mennyi? 51,40 euró (állójegy)

Július közepén rendezik Wiesenben a Harvest of Art fesztivált, ami semmilyen szempontból sem tekinthető egy egyjamahás falunapnak, fellép ugyanis az Arctic Monkeys, a Bloc Party és Kate Nash is. A ShortScore buszt indít a helyszínre, amire baráti áron, mindössze 5000 Ft-ért válthatsz retúrjegyet. Foglalásodat itt bonyolíthatod le, hogy te is jól nézz ki a táncparketten Wiesenben!

Green Day

Hol? Bécs, Krieau
Mikor? 2013. május 29.
Mennyi? 51,40 / 86,40 euró (álló / kiemelt álló) + 6000 Ft buszköltség (retúr)

Délután 2-kor indul a járat a nemrég három lemezzel gurító, és Billie Joe elvonója után állítólag top formában lévő Green Day bulijára, ahol fellép még az All Time Low és a német The Baseballs is. Mivel a hírek szerint a csapat tökéletesen összeszedte magát, és már egy ideje nem nagyon járnak hozzánk, kihagyhatatlan alkalomnak tűnik a lóversenypályán megrendezett parti. A koncertjegyet innen, a buszos utat pedig innen intézheted flottul és ügyesen.

Paul McCartney

Hol? Bécs, Ernst Happel Stadion
Mikor? 2013. június 27.
Mennyi? 34 900 / 49 900 Ft (álló / kiemelt álló) + 12 000 Ft (buszjegy)

Macca sosem volt olcsó élőben, hát most sem az, így eléggé mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, ha a buszjegy+koncertjegy kombót akarjuk beszerezni, de a már új dalokkal is érkező McCartneyt meg kell nézni, legalább egyszer, vagy mindig, ha erre jár. Az Ernst Happel óriási stadion, de biztosan meg fog telni a zseni érkezésére, aki Out There! elnevezésű körútja bécsi állomásán vélhetően igencsak masszív setlistet fog eljátszani. A jegyeket itt meg is rendelheted!

Robbie Williams

Hol? Bécs, Krieau
Mikor? 2013. július 17.
Mennyi?  40 600 Ft (koncertjegy + buszjegy)

Robbie sem adja olcsón magát, de a jó formában, elég jó lemezzel visszatért úriember sem arról híres, hogy otthon felejti a durva színpadképet és nagy zenekarát. A bécsi lóversenypályán megrendezendő parti szépen válogat majd a Take the Crown-ról és az előző albumokról is, az öregedő, de még mindig nem vén Williams pedig közel a negyvenhez is ért a show-hoz. Buszra fel, ha érdekel, itt rendelheted meg a jegyeket!

Bon Jovi

Hol? Bécs, Krieau
Mikor? 2013. május 17.
Mennyi? 32 000 Ft (állójegy) + 12 000 Ft (buszjegy)

Bár lemezen egyre öregesebb a Bon Jovi, élőben még mindig odateszik magukat, és lazán hozzák a háromórás, energikus setlisteket. A turné alapjául szolgáló új album, a What About Now ugyan erős közepes lett, de nem kapsz idegrángást az új daloktól, és ez legalább annyit jelent, hogy nem kell kimenned sörért, ha megszólal egy friss szám a klasszikusok helyett. Ha bírja a kassza, akkor semmiképp se hagyd ki a koncertet, mert meglepő, amit a zenekar nyújtani tud élőben. Itt meg is rendelheted jegyeidet, ha készen állsz egy többórás megmérettetésre.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában