Korábban már felütötte a fejét egy olyan pletyka, hogy Daniel Radcliffe-ből lehet a következő Wolverine, de ez hatalmas kacsának bizonyult. Most azonban azt kezdték el csicseregni a madarak, hogy a Disney, vagyis Kevin Feige igenis kiszemelte a színészt a Marvel filmes univerzumának egyik szerepére.

A Full Circle Cinema úgy tudja, hogy Radcliffe-nek komoly esélye van arra, hogy ő játssza el a Disney+-ra érkező sorozat, a Moon Knight, azaz a Holdlovag címszerepét. Ez már csak azért is nagy dolog, mert a karakter a saját sorozatán kívül fel fog bukkanni az egész estés Marvel-filmekben is.

Holdlovagra szokás a Marvel Batmanjeként hivatkozni, az összehasonlítás pedig a tónust és a hangulatot tekintve meg is állja a helyét. Ez az antihős ugyanis igen kegyetlen, nem válogat a módszerekben és folyamatosan az őrület határán táncol.

A színész szerződtetése egyelőre még puszta spekuláció, így nem kell a nyugtatóért nyúlnod, ha nem szívesen látnád a Marvel filmes univerzumában a Harry Potter megformálása miatt ismertté vált színészt.

Csendben megjegyezzük, hogy nekünk egyáltalán nem lenne ellenünkre a dolog.

És ezt olvastad már?
Az HBO a Jóbarátok után a Harry Potter-filmek sztárjainak is rendez egy osztálytalálkozót