Az essexi Charlotte Rose nem lehet nagy fanja azoknak, akik a nők tárgyiasítása ellen küzdenek. Ő ezzel lett milliomos. Meg még néhány ezren vele együtt.

Az ő sztorija csak azért érdemel említést, mert azelőtt, hogy regisztrált volna az OnlyFans nevű oldalra – ami olyasmi, mint az Instagram, csak itt úgy villognak a képeken az intim részek, mint stroboszkóp egy Scooter-bulin, a követés pedig nem ingyenes, hanem havi előfizetési díjat kell csengetni érte –, Charlotte a rendőrség soraiban üldözte a bűnt.

Van, akinek jól áll az egyenruha

2016-ban aztán letette a gumibotot és létrehozta hivatalos szexmunkás profilját, amiből ma már a 27 éves Charlotte havi 150 ezer fontot húz be. Nem tudjuk, Angliában mennyit keres egy rendőr, de nem hisszük, hogy többet, mint havi 64 millió forint.

Amikor az ember ilyen sztorikat hall, előbb-utóbb elkezd azon morfondírozni, hogy a jelek szerint

egy csinost lányt ma már csak az erkölcs választhat el attól, hogy munka nélkül legyen milliomos.

Na de vissza Charlotte-hoz, hiszen ez az ő története! Ő marha jól van, és – meglepetés! – az új egyenruhája is jobban áll neki, mint a régi:

Rose tizedes pajzánkodásra jelentkezik

Annyira jól van, hogy még a legnagyobb álma is összejött neki. Ezt is képen mutatjuk, mert még azelőtt be kellene fejezni a cikket, hogy elfogynának a szavak:

Civilben Lamborghini-tulaj

Igazi 21. századi sikersztori ez is. Lehet inspirálódni!

(via)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
Hirdetés