A Living Dinosaurs a Millenárison a nevével ellentétben élő dínókat nem kínál, nem a Jurassic Park ez, de azért valószínűleg itt sem spóroltak semmin.

Mindenki tíz családból kilencben van egy olyan gyermek, amelyik hülyén néz rád, ha nem tudod megkülönböztetni az apatoszauruszt a brachioszaurusztól. Amikor ez megtörténik, nyilván nem kezded el egyéb popkulturális cécókkal fárasztani a gyereket, mert hát ahhoz meg ő nem ért, így kiegyenlítve a meccset pedig már sokkal boldogabb hely lenne a világ. Mármint ugye nem? Inkább vegyétek az irányt a Millenáris felé.

2016. június 22. és augusztus 22. között, 2500 négyzetméternyi területen ismerheted meg a Föld legnagyobb teremtményeit, akik egy interaktív kaland során repítenek vissza az őskorba és a jégkorszakba. Mindenki megismerheti a legapróbb részletekig a több mint 25 különböző dinófajta hétköznapjait, találkozzhatsz teljes életnagyságban a jégkorszak meghatározó élőlényeivel, megcsodálhatsz testközelből 10 különleges állatot, köztük az elefántok ősének számító, hatalmas mamuttal és a vérszomjas kardfogú tigrissel, sőt, még meg is ülhetsz egy dinoszauruszt. Mármint nyilván főleg a gyerekek, mert nem valószínű, hogy erősebb testsúlyt is kibírnak. További részletek itt, a gyerek biztos hálás lesz.

És ezt olvastad már?
Az energiaválság démona arat, de végül a karácsony szelleme győz ebben a látványos ünnepi kisfilmben