Logan Paul és öccse, Jake Paul nem az internet legszimpatikusabb arcai. Mindketten youtuberekként lettek híresek, aztán bokszolni kezdtek, és míg a fiatalabbik Paul ebben benne is maradt, addig az idősebb néhány kirakatmeccs után úgy gondolta, hogy inkább a kevesebb sportértékkel bíró, cserébe látványosabb pankrációval fogja folytatni.

Június végén alá is írt a sportág legmeghatározóbb szervezeténél, az amerikai WWE-nél egy igen komoly szerződést, és azóta már két meccset is lenyomott. Még a sportágban elismert kommentátorok is meglepődtek azon, Paul mennyire nem vette megúszósra a fellépéseit. Legutóbbi meccse, melyre vasárnap került sor a SummerSlam nevű eseményen, különösen impresszívre sikerült. Ezen a The Miz nevű figura ellen lépett a szorítóba és egészen meglepő mutatványokat húzott.

A nézők leginkább attól a megmozdulástól szálltak el, amikor Paul még a ringből kizuhant ellenfele után is képes volt kiszaltózni. Emberünk a saját Twitter-csatornájára is kiposztolt egy összefoglalót azzal, hogy valószínűleg megtalálta élete hivatását, és a rövidke klip megtekintése után kénytelenek vagyunk elismerni, hogy a srác tényleg odateszi magát.

Azt nem mondanánk, hogy ezzel Logan Paul belépett a kedvenceink közé, de egy Csak így tovább!-ot biztosan megérdemel.

Ez is érdekelhet:

A mi Haroldunk most egy olasz reklámban villantotta meg ikonikus mosolyát

Arató András, azaz Hide the Pain Harold negyven fokban is rohadt jól érzi magát.

És ezt olvastad már?
A Black Adam buktája jelzi, hogy az embereknek kezd elegük lenni a szuperhősökből