Lefutott a Logan Paul és Floyd Mayweather közötti kirakatbalhé minimális sportértékkel, de hatalmas felhajtással, aminek akadt egy olyan momentuma, amit nem gyakran látni profi mérkőzésen. Igaz, ez nem is volt az.

Egy bokszoló bevonulása során egész sokféle látványelemet el tudunk képzelni, persze csak a jóízlés határain innen, de olyasmit még nemigen láttunk, hogy a meccsre igyekvő sportolónak egy Pokémon kártya lógott volna a nyakában.

Logan Paul pedig pontosan ezzel díszítette a felsőtestét.


A kártya egy BGS 10 első kiadású Charizard gyűjtői kártya, amiből Logan Paul saját állítása szerint csak három darab van a világon. Ezt mi sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk, ugyanis eddig meg voltunk róla győződve, hogy felnőtt férfiak nem gyűjtögetnek Pokémon kártyákat, na de a jó pap is holtig tanul, ugyebár.

Charizard egyébként ennyire menő:

Durcaaa!

Erre egy óvodás minden bizonnyal csak annyit mondana, húdemenő, te pedig valószínűleg csak annyit, hogy dedó, de olvass csak tovább!

A sajtótájon ugyanis Logan elmondta, hogy ez a szerencsekártyája, ez segítette a Mayweather elleni meccsen, az értékére vonatkozóan pedig csak annyit mondott, hogy

A becsült értéke? Huh, asszem, most már ez kibaszottul egy millió dolláros kártya, baby! Ez az, amivel a nyakamban odasétáltam Mayweather elé. Ez egy egymillió dolláros kártya!

Ha pedig ő azt mondja, akkor hidd csak el, hogy tutira akad olyan ember, aki ki is fizetné ezért a kártyáért azt a pénzt.

Na, akkor ki is a dedós?

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Sokkolni fog, mennyire megöregedtél, ha meglátod, hogy néz ki most a Teletabik napocskájában mosolygó csecsemő