Lottie Moss korábban divatmodell volt, de amikor elkezdett elmozdulni a pikánsabb dolgok felé, a szakma némileg érthető okokból elfordult tőle. Ő ezt mondjuk nemigen bánta, hiszen az OnlyFansen havonta nagyjából 32 millió forintot szedett össze.

Lottie most azzal került a hírekbe, hogy az egyik volt barátja egy bosszúhadjárat részeként elkezdte teleszórni a netet a hölgynek a platformon pénzért megtekinthető képeivel. Ha ez még nem lenne elég, ennél azért csúnyább dolgokat is csinált az illető, akit a modell egy néhány napja közzétett sírós videóban borzalmas emberi lénynek nevezett.

A szivárogtató ugyanis nemcsak képeket, de egyes rajongói csoportokban a modell telefonszámát is közzétette, és arra bátorította a rajongóit, hogy nyugodtan hívják fel, és hogy az OnlyFansről letöltött képeit ők is tegyék közzé. Ez a dolog végül az egyik hűséges rajongója útján jutott vissza Lottie-hoz, aki a videóban elmondta, hogy teljesen összetört.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lottie Moss (@lottiemossxo) által megosztott bejegyzés

Annyira, hogy néhány órával később fogta magát, és ingyenessé tette OnlyFans-oldalát, melyért eddig havonta legalább 4250 forintot kellett fizetni. (Linket ne is kérj, mert nem csinálunk ennél nagyobb ingyenreklámot Lottie-nak. A Google keresője egyébként is ingyen van.)

Az extra szolgáltatások díja persze megmaradt, így aki az igazán fincsi dolgokra kíváncsi, továbbra is fizetnie kell. A VIP-tagság díja például havi 100 dollár, azaz nagyjából 31 ezer forint, melyért már személyesen is chatelhetsz Lottie-val, és egyéni kéréseid is lehetnek felé.

Ha csak az igazán szaftos dolgok érdekelnek, el kell keserítenünk, a hölgy ugyanis nem utazik hardcore pornóban, inkább a cici- és fenékvillantós vonalat erősíti. Ha mindenképp kell tőle a vizuális ingerkeltő, hallgass ránk, és simán csak kövesd be az Instagramon! A pénztárcád is megköszöni majd.

(Forrás: The Sun)

Ez is érdekelhet:

Ez volna a legerőszakosabb angol elítélt tanácsa szakítás esetére

Sajog a szíved? Charles Bronson segít. Vagy valami olyasmi.

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában