Azzal biztosan nem mondunk újat, hogy a pankráció inkább előadóművészet, mint versenysport, és ha így nézzük a dolgot, akkor miért is ne szállhatna be a dologba egy olyan ember, mint Machine Gun Kelly?

Hát mert kettétörik, mint egy ropit! – mondhatnád, de a szíved mélyén te is tudnád, hogy a pankrációban csak azt törik ketté, akinek ezt a szerepet szánták a producerek. Azt azonban el kell ismernünk, hogy még ezzel együtt is nagyon hülyén mutat szerencsétlen Kelly egy hivatásos pankrátor mellett, az utóbbiak ugyanis pont úgy néznek ki, mint akik egy hétvége alatt bezabálnak a zenész testsúlyának megfelelő mennyiségű csirkemellet rizzsel.

Szóval egy valódi gálán nemigen rúghat labdába ez a Kelly gyerek, ugye? Nos, ismét ki kell józanítanunk. MGK ugyanis köztudottan hatalmas rajongója a pankrációnak, de annyira, hogy már többször elszegődött show-elemnek egy-egy rendezvényen.

Ezen a gálán például amúgy emberesen földhöz lett vágva:

Most azonban Kelly úgy lehet ismét része a műsornak, hogy ezúttal ő maga is kioszt néhány kemény sallert. A 2K Games felkérte őt, hogy működjön közre a WWE 2K22 című pankrációs játék soundtrackjének összeállításában, ő pedig örömmel igent mondott, már csak azért is, mert az együttműködés részeként a zenészt játszható karakterként is berakják a játékba.

A sorozat rajongóit a hír azonnal két táborra szakította. Az egyik csapat nevetségesnek tartja az egészet, hiszen MGK nem épp egy olyan ember, akiről el lehet hinni, hogy emberként állja a pofonokat, de az érvelés már csak azért is sántít, mert a hitelességet nemigen szokás a pankráción számon kérni. A másik csapat tagjai tudják, mekkora rajongó a zenész, ezért ők inkább viccesnek, mint nevetségesnek találják a dolgot.

Pontos megjelenési dátum még nincs, de az biztos, hogy a játék még idén megjelenik.

A balhé egyébként már csak a fentebb látható videó okán sem áll távol Machine Gun Kellytől, akinek legutóbb valahogy még Conor McGregorral is majdnem sikerült összeakadnia:

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
Hirdetés