Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ismered MacKenzie Portert az Idővonalból? Nem? Majd most megismered. És meg is szereted.

Ma indul a Viasat6-on a Travelers, magyar címén Idővonal, amelyet elég jól fogadtak a kritikusok és a nézők is, és azon ritka sorozatok közül való, amelynek első két évadát még a Netflix és a kanadai Showcase együtt készítette, de a nemsokára érkező harmadikat már a streamszolgáltató önálló projektként vállalta be.

A jövő nem egy túl jó hely, a közelgő tragédiát pedig talán a múltban meg lehet akadályozni, ha csapatot alkotnak, de olyat, amelyik fű alatt dolgozik, de lehetőség szerint hatékonyan.

Ebben a sci-fi sorozatban és a fenti képen láthatod MacKenzie Portert, akit egyébként a szintén remek Hell on Wheelsben is nézhettél, és érdemes is, mivel

MacKenzie azért költözött Vancouverbe anno, hogy színésznő lehessen, ami össze is jött neki, számtalan tévéfilmben és sorozatban megfordult egy rövid időre, de aztán rittyentett magának egy elég jól látható és hallható zenei karriert is.

A lány ugyanis country zenész, 2014-ben albumot is adott ki, be is járta róla Kanadát egy-két slágerecske, ha bírja az ember a countryt, akkor bírja a Rodeo-t és az If You Ask Me To-t (utóbbinak ráadásul a klipje is elég kreatív).

Színészként messze az Idővonal a főműve, amiben 24 részen keresztül alakította eddig Marcyt, és tuti, hogy visszatér majd az idén induló harmadik évadra is. MacKenzie sorozata itthon mától látható a Viasat6-on, egyből dupla epizóddal indít este 10-kor, és keddenként jön új epizódokkal. És most csak úgy itt hagynánk egy galériát a hölgyről.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.