Csak egy szót mond, de akkor is jár a pont.

A Johnnie Walker, vagy legalábbis az ügynöksége úgy döntött, hogy Adrien Brodyt teszi meg új reklámja arcának, és magyar változatban is elkészítik a reklámot. Ez nem azt jelenti, hogy az egyébként magyar származású Brody végig magyarul beszélne, de a végén egy "egészségedre" kíséretében koccint mindenkivel. A színész azt nyilatkozta, hogy nagyon élvezte, hogy magyarul koccinthat közönségével.

A magyar beszéd mellett egyébként egy fokkal még érdekesebb az is, hogy a zenét saját maga remixelte, szóval ha úgy tűnne, hogy azon a sampleren meglepően jól nyomja, az azért van, mert tényleg meglepően jól nyomja.

„Annyira megihletett ez a kampány, hogy felajánlottam, hogy remixelem a zenét a videóhoz. A beatek készítése régi szenvedélyem. Akkor is tovább megyünk, ha az egész világ megáll” – mondta. Aranyos az egész, a zene pedig tényleg jó. Egészségére mindenkinek!

Titokzatos, 200 éves Johnnie Walker-figurák tűntek fel Budapest utcáin

Különleges nyereményjátékra hívnak a városszerte megbújó figurák, de bele kell húznod a Johnnie Walker vagy a Peek & Cloppenburg ajándékokért.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Csúnyán beégette a Samsungot egy indiai multimilliárdos fiának az esküvői buliján készült videó

Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának, de töltsük ki A tanú-kvízt!

További cikkeink a témában
Új sorozat a Playeren: Akarok egy kutyát! Kattints az első részért!
Hirdetés