Az ilyen könnyfakasztó sztorikból szokott film készülni az USA-ban.

Az America’s Got Talentban minden évben előhúznak olyan szereplőket, akiknek az énektudása mellett komoly, mély sztorija is van – hiába, ez Amerika. Nos, Mandy Harvey produkciója minden igényt kielégít, emellett pedig erős edukációs szerepe is van: nincs olyan, hogy lehetetlen.

Mandy ugyanis úgy énekelt tökéletesen tisztán, hogy hallássérült.

Már felnőttként, 18 évesen süketült meg a most 29 éves lány, de nem adta fel álmát, hogy zenéljen, énekeljen, így izommemóriából, online hangolók és egyéb hasonló eszközök segítségével újra felfedezte a zenét, és boldog. Most például mezítláb állt fel, hogy így a talpán érezze az ütemet, de a legtöbb dologban egyszerűen arra hagyatkozik, hogy bízik magában. És ami cseppet sem lényegtelen, hogy nagyszerűen és tisztán énekelt. Elképesztő csaj.

Mandy egyébként a saját szerzeményét adta elő, ő írta a szöveget, így ezek együttese egy masszív sírdogálást okozott a nézőtéren, az általában rohadék Simon Cowell pedig rácsapott a Golden Buzzer gombra (egyenest az élő show-ba jutott), miután azt mondta Mandynek: „Azt hiszem, ehhez nem kell majd jeltolmács.

Itt egy másik Golden Buzzeres versenyző:

Ez a hasbeszélő kislány teljesen kiakasztotta az America's Got Talent zsűrijét

Amikor besétál a színpadra az óriásnyúllal, még csak szimplán aranyos, de amikor elkezdődik a műsor, az valami döbbenet.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Még sokat kell várni Brad Pitt Magyarországon forgatott filmjének bemutatójára

Mégsem a tavalyi év horrorszenzációjának rendezői dirigálják a Street Fighter-filmet

További cikkeink a témában