Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Most, hogy az isteni Margot Robbie a Két királynőben szerepel, emlékezzünk meg egyetlen, ámde minden tekintetben csodálatos vetkőzéséről, amit nem mert bevallani a szüleinek.

A Wall Street farkasában történt meg a csoda, ott dobta le magáról teljesen a textilt a színésznő, ami után igen nehezen tértünk magunkhoz. Még régebben Jimmy Kimmelnek elmesélte, hogy sokáig bizonygatta a szüleinek, mennyire nem fog vetkőzni ebben a filmben, hogy mennyire nem lesz benne meztelenség. De hát tudta, hogy egyszer ki fog jönni, meg fogják nézni, és rájönnek, hogy nagyon is van, annyira, hogy annál meztelenebb már csak akkor lehetett volna a színésznő, ha még a combfixet és a cipőt is levette volna, de amúgy nem baj, hogy rajta maradt, csak úgy mondjuk.

Szóval rájött, hogy itt bizony elég komoly bajok lesznek, úgyhogy stratégiát váltott, közölte, hogy az ott egy testdublőr, a fejét pedig CGI-jal oldották meg. És ez elég is volt. Azóta sem történt hasonló, de nem baj, várunk. Ha megjött a kedv, akkor most meg lehet nézni újra a kérdéses jelenetet, és nem, az ott nem CGI, hanem Margot Robbie maga. Aztán ha még mindig maradt kedv, akkor a videó alatt ott egy másik a színésznő néhány eléggé szexi jelenetével.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.