Maya Hawke le sem tagadhatná világhírű felmenőit, hiszen szemmel láthatóan megörökölte édesanyja, Uma Thurman szépségét, a családnevét pedig édesapjától, Ethan Hawke-tól kapta. A héten Wes Anderson Asteroid City című alkotásában láthatod a mozikban.

A hölgy még csak a huszonötödik születésnapját ünnepli idén júliusban, de már egyértelműen letette a névjegyét úgy a film-, mint a divatszakmában, sőt, a zeneiparban is jegyzik. Fura lehet, de az első full frontal meztelenkedését épp a zenebizniszben sikerült összehoznia tavaly nyáron, bár már korábban sem arról volt híres, hogy megrettenne attól, ha kevés ruhában kell mutatkoznia a kamera előtt.

No de menjünk csak szépen sorjában, hiszen Mayát jó ideje felfedezte magának a divatszakma. Több világhírű márkával is együttműködött már, melyek közül a leglátványosabb kollaboráció tavaly ősszel jött össze, amikor a hölgy a Calvin Kleinnek pózolt. Az ekkor készült reklámfilm megtekintése közben bizony rendesen gúvadt a szemünk.

Maya filmes karrierje 2017-ben indult a BBC Jo March című Kisasszonyok-feldolgozásában, a világhírt pedig a Netflixnek köszönheti, miután megkapta Robin Buckley szerepét a Stranger Things harmadik évadában, mely 2019-ben debütált. Ugyanabban az évben jött ki Quentin Tarantino Volt egyszer egy... Hollywood című klasszikusa is, melyben ő játszotta azt a hippi lányt, aki meggondolja magát a gyilkosság előtt, és elhajt a csapat kocsijával.

A vásznon egyébként eddig még nem kellett pucérkodnia, de megoldotta saját hatáskörben. Maya ugyanis énekesnőként is ismert, már huszonkét évesen kijött az első nagylemeze Blush címmel, tavaly szeptemberben pedig megérkezett a második, Moss című albuma is. Ezt a nagylemezt Hawke a Thérèse című kislemez bemutatásával együtt jelentette be június végén, melyhez őszre egészen meglepő videoklip is készült, amiben az énekesnő teljesen meztelenre vetkőzve sokkolta rajongóit.

Mutatjuk:

Maya az Instagramon is aktív, bár ott inkább a visszafogottabb vonalat hozza.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maya Hawke (@maya_hawke) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maya Hawke (@maya_hawke) által megosztott bejegyzés

Csütörtöktől a magyar mozikban is elcsípheted, mivel Wes Anderson Asteroid City című filmjében is szerepet kapott. Íme a rendező kézjegyét határozottan magán viselő mozi trailere:

Ez is érdekelhet:

Soha nem felejtjük el, ahogyan Vica lehúzta a bugyiját biliárdozás közben

Gyönyörű szlovákiai magyar színésznő a hét premierlánya.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés