Megan Fox 2007-ben a Transformers-franchise első eresztésében csinált valamit, aminek köszönhetően a világ még 16 évvel később is sztárként tekint rá, pedig ő igazából soha nem tett le semmi jelentőset az asztalra.

A héten például a Feláldozh4tók című moziban csücsörít és keménykedik majd Jason Statham oldalán, és hát minden tisztelettel, de ez a kőegyszerű sorozat sem ajándékozott meg minket egyetlen feledhetetlen pillanattal sem.

Muszáj belátni, hogy Megan Fox nem egy színészgalaxis. Annyira nem, hogy miután ő adta a hangját a nemrég megjelent Mortal Kombat 1 egyik harcosának, az internet azzal lett tele, mennyire silány munkát végzett a színésznő a karakterrel, akinek a hangjátéka az egész sztorimód legerőtlenebb teljesítménye, pedig Foxon kívül egyetlen ismert művész sem található a szinkronszínészek között.

Íme a Mortal Kombat 1 Megan Foxról mintázott karaktere

A színésznő maga mutatta be a szexi vámpírlány karakterét.

Szóval a hölgybe szorult tehetséggel nemigen lehetne megtölteni még egy félperces rövidfilmet sem, na de nem is ezért volt ő a kettőezres évek végén a világ első számú szexbombája. Mivel a Transformers után gyakorlatilag minden valamire való férfimagazin őt akarta a címlapján látni, bőven akad róla átnyálazni való képanyag, sőt, látványos képekért még csak fel sem kell forgatni tizenöt éves galériákat, elég felidézni a sztár nyilvános szerepléseit, melyekből most át is nyújtunk egy csokorral.

Ha a frissebb képeken felfedezni vélsz némi műanyagot és egy talicskányi alapozót, az nem véletlen. Fox ma már 37 éves és az már most látható rajta, hogy nem lesz az a becsülettel megöregedő fajta. (Elnézést a szarkazmusért, de ezek tények.)

A szavatossága azért még nem járt le, olyannyira, hogy idén még a Sports Illustrated is látott benne elég szuflát egy címlapfotózáshoz:

Szóval néznivalónak még épp kellemes a hölgy, de azt azért muszáj leszögezni, hogy biodíszletként már bőven túl van a zeniten, amit a sokat emlegetett Transformers idején ért el. Mivel annak ellenére, hogy igazából a megjelenése az egyetlen, amivel érvényesülni tudott Hollywoodban, soha nem vállalt meztelenkedést a vásznon, a mai napig ez maradt a leglátványosabb, legszívfacsaróbb jelenet, aminek Fox karrierje során részese volt.

Mutatjuk is, ha netán megkopott volna benned az emléke:

A Feláldozh4tók című akciófilmben is megmutatja magát fehérneműben, de ennél többet ne is várj tőle! Azért a robbanásokért meg néhány horzsoló egysorosért érdemes lehet elmenned a moziba, ha ezekre indulsz be.

(Képek: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

A héten debütáló szuperhősös mozi csodaszép Brunáját is meg tudjuk mutatni meztelenül

Neymar exbarátnője nem jön zavarba, ha le kell dobnia a ruháit.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában