Egy Serena Kerrigan nevű nő a TikTokon osztotta meg, hogy járt a barátjával, a sztori pedig szolgáljon tanulságul minden hűtlen férfi számára.

Persze a lebukás elkerülésének legtutibb módszere továbbra is az, ha az ember hűséges, de ha már nem, akkor legalább ne legyen már olyan húlye, mint Kerrigan párja, aki csak egy képet szeretett volna küldeni a megcsalt barátnőnek egy üres ágyról, azzal a szöveggel, hogy „hiányzol”.

Az ilyesmire általában egy rakás szívecske, meg egy hosszú Aaaaaaw a szokásos válasz, de szerencsétlen férfitársunk sima fotó helyett egy élőképet küldött, aminek az lehetett az oka, hogy az iPhone-ja virtuális exponálógombját a kelletténél egy kicsit hosszabb ideig tartotta nyomva.

Az eredmény a TikTokon kötött ki:

@serenakerrigan

Looks like you have some company 👀

♬ Oh No - Kreepa

Bizony, a rövidke klip végén az ott egy idegen lány, aki az üres ágyra huppan. Tényleg nem értjük, mi járhatott a srác agyában. Ott van a hotelszobában, néhány másodperc választja el az akciótól, de mielőtt letolná a nadrágját, azért még odaszól a szeretőjének, hogy „bocsi, csak még küldök egy képet a csajomnak az ágyról, mielőtt összegyűrnénk a lepedőt”.

Nem túl bajtársias ilyesmit leírni, de ez a csávó százszázalékig megérdemli, amit ezért a mutatványért kapott.

Ez is érdekelhet:

Ettől garantáltan jobb napod lesz: egymást ölelő bálnákat videóztak le

A kutatók szerint így fejezik ki egymás iránti vonzalmukat.

És ezt olvastad már?
17 éves magyar srác tervezte a LEGO legújabb szettjét