Legalábbis abban a forgatási jelenetben, amit nemrég tett közzé. Egyébként nagyon látványos. Lehet, hogy a film sem lesz rossz.

Michael Bay a filmipar McDonaldsa, és nincs is semmi baj a Mekivel, néha kifejezetten el is találják a jobb burgereiket, de hát úgyis mindenki a Big Macért jár oda, ami olyan, amilyen. Bay is betalál olykor-olykor, pl. a Pain & Gainnel, de úgyis a legtöbben azt akarják látni tőle, hogy minden lassítva az atomjaira robban irdatlan látványosan, mintha egy bombafetisiszta rendezne búcsút a naplementében.

Az Ambulance című új projektje a jobbak közül valónak tűnik, és egyébként nem is teljesen saját a sztori, hiszen ez egy 2005-ös dán film remake-je, de ezt is a robbanásokkal próbálja eladni, a most közzétett werkvideón csak az nem robban fel, aminek nincsenek kerekei, és mivel elég sok jármű van a képen, ez elég sok robbanást jelent.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael Bay (@michaelbay)

A film főszerepeit Jake Gyllenhaal és Yahya Abdul-Mateen II alakítják, akik főállásban rablóként dolgoznak, és mikor egy melójuk eléggé balul sül el, elkötnek egy mentőautót, aztán meglehetősen rosszul elszabadulnak az indulatok, meg a pirotechnika. Egy másik forgatási videón látható egy üldözési jelenet is.

Az Ambulance 2022. február 18-án kerül csak mozikba.

És ezt olvastad már?
A 74 éves Schwarzenegger görög istenként pózol egy rejtélyes plakáton