Az internetes trollkodás olyan, mint a piálás: ha a szándék megvan, mindig lehet rá indokot találni. A szükséges rosszindulat megléte esetén bárkinek neki lehet menni. Legyen az egy hamisan éneklő óvodás, egy a cél előtt elhasaló profi sportoló vagy akár egy hőzöngő kritikus, ha pampogásról van szó, a lehetőségek tárháza szinte végtelen.

Szinte, mert bizony ennek is vannak azért ésszerű határai. A Marvel filmes univerzumában Thort alakító Chris Hemsworthöt például őrültségnek tűnik a testalkata miatt ekézni, de a trollhadsereg hardcore különítménye nekifutott a dolognak.

Történt ugyanis, hogy a Thor: Love and Thunder forgatása miatt épp csúcsformában lévő színész közzétett egy képet az Instagramon, melyen kisfiával együtt látható, és melyen befigyel egy olyan kar, hogy attól kultúrkörökben biztosan megijedne néhány gyengébb idegzetű arisztokrata.

A kép egyébként ügyes kis poén, hiszen Hemsworth a leírásban megosztja a követőivel, hogy amikor megkérdezte a kisfiát, mi szeretne lenni, ha nagy lesz, ő azt válaszolta, Superman, ami igen laza válasz, ha az embernek Thor a faterja.

A hozzászólók egy része viszont röhögés vagy szívecske emotikonok helyett elkezdte amiatt ekézni a színészt, mert Hemsworth nem elég izmos. Konkrétan azért gyűltek össze a trollok, hogy a lábnap fontosságáról tartsanak kiselőadást egy olyan embernek, aki non-stop edz és diétázik, és aki az elmúlt évtizedben valószínűleg nem hogy lábnapot, de semmilyen edzésnapot nem hagyott ki soha.

Tény, hogy a megvillantott brutális tricepszek mellett emberünk vádlija nem annyira látványos, aminek ezernyi oka lehet a lencsetorzítástól kezdve a 190-es magasságú színész testalkati adottságaival bezárólag, de ha valaki okoskodni/köpködni akar, ilyen apróságokkal nem igazán szokott foglalkozni. A legtöbb fikázónak biztosan súllyal guggolás közben jött meg a kedve egy kis trollkodáshoz.

Ez is érdekelhet:

Egy év alatt több mint 350 ezer játékost zártak ki a Call of Duty-ból rasszizmus vagy toxikus viselkedés miatt

Vége azoknak az időknek, amikor egy fejlövés után lazán odaköpted a szerencsétlennek, hogy „ennyi vagy, köcsög!”.

James Bond már Jeff Bezosnak dolgozik

Egyre nagyobb szószban a Netflix.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Itt a tankcsapdásított Pokémon-főcímdal. Jajj

Minket egyáltalán nem lepett meg az év eddigi legnagyobb meglepetéssikere

További cikkeink a témában