A három nő pedig Martha Higareda, Camila Sodi és Claudia Lizaldi, érdemes felvésni valahova, mert a fotók után mindjárt sokkal érdekesebbek lesznek. Mexikóba kéne menni, emberek.

Martha Higareda

Martha jutott közülük szakmailag a legmesszebb, na nem sokkal, egyikük sem futott be hollywoodi karriert. Martha Higareda Az utca királyai című akciófilmmel jutott be az amerikai filmiparba, ahol Keanu Reeves barátnőjét játszotta. Utána a Vak igazság című drámában és a Füstölgő ászok 2.: Bérgyilkosok bálja című vígjátékban is játszott. Ezek előtt (az amúgy jó) mexikói filmekben szerepelt a 33 éves, gyönyörű színésznő.

Claudia Lizaldi

Ő 41 éves, és kizárólag mexikói tévéműsorokba és tévéjátékokban játszott, valamint színházban, de nem is a karrierje miatt van most itt.

Camila Sodi

A vadító Camila együtt játszott Marthával a Vad angyalok című mexikói vígjátékban, utána a Ne hagyj el! című drámasorozatban kapott szerepet, melyet most is ad a Story5. Ő emellett énekesnő és modell is, a híres mexikói színész-énekes, Thalía unokahúga. A 34 éves Camilának van egy kislánya, férjétől viszont elvált.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Húsz zseniális film, ami megtörtént események alapján készült

Itt a bizonyíték, hogy a hűtlen brit feleségeknek irtózatosan rossz az ízlésük

Itt a Dűne előzménysorozatának első előzetese, mely a filmekhez méltó látványvilágot ígér

További cikkeink a témában