Tavaly százezer dolláros büdzséből világszinten ötmillió dollárt csinált a Micimackó: Vér és méz című gagyihorror, annak ellenére is, hogy a filmet alaposan kitömték Arany Málnákkal. Úgy tűnik, az emberek egy része igenis igényli ezt a fajta trasht, így nem volt kérdés, hogy az alkotók folytatják, amit elkezdtek.

Ráadásul rögtön egy egész filmes univerzumot szabadít a nyakunkba a szerzői jogvédelem alól kikerült mesék horrorfeldolgozásaiból a Jagged Edge Productions, mely nemrég tette közzé a Bambi belezős verziójának első trailerét, és hamarosan csatlakozik a hentesbrigádhoz Pinokkió, Pán Péter, a Bolond Kalapos, Csipkerózsika és Csingiling is.

Kapaszkodj meg, mert érkezik egy horror, amiben Micimackó, Pinokkió, Bambi és Csipkerózsika irtják a jónépet

Időről-időre sokféle ökörséggel kell megküzdenie egy átlagos filmkedvelőnek, de ez most túlmegy minden határon.

A Micimackó-horror folytatását ugyanaz a Rhys Frake-Waterfield rendezte, aki az előzményt is, ezért mi nem számítunk a minőség radikális javulására, bár aki erre jegyet vált, valószínűleg nagyon jól tudja, mit kap a pénzéért. Az azért okot adhat némi bizakodásra, hogy a második rész immár a lehető legmagasabb korhatárbesorolást kapta, vagyis kizárólag felnőttek nézhetik meg, a mozik pedig csak este 10 után tűzhetik műsorra.

Íme a magyar nyelvű előzetes:

Furcsa, de az interneten már olvasható előzetes vélemények szerint Micimackó és barátai második véres eljövetele egy fokkal jobban sikerült, mint a vitán felül borzalmas első rész. A Micimackó: Vér és méz 2. Magyarországon április 18-tól látható a mozikban, ahogy írtuk, csak este 10 és hajnal 5 között.

Ez is érdekelhet:

Megérkezett a zombi-Bambi a közismert mese horrorváltozatának első előzetesében

A sorozatgyilkos Micimackó után a szende őzgida is vérszemet kap.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Még sokat kell várni Brad Pitt Magyarországon forgatott filmjének bemutatójára

Mégsem a tavalyi év horrorszenzációjának rendezői dirigálják a Street Fighter-filmet

További cikkeink a témában