Eddig is rá volt állítva a radarunk a most már hivatalosan is csak felnőtteknek szóló Mortal Kombat-mozira, és most már a bennünk lakozó fanboy toporzékolva várja az itthoni premiert.

A sztoriban a ketrecharcos Cole Youngot játszó színész, Lewis Tan tette közzé a Twitteren a film nemzetközi poszterét, ami amellett, hogy elképesztően kúl – Sub-Zero miatt a szó átvitt és szoros értelmében is –, még azt is elárulja, mi lesz a mozi központi motívuma és ki lesz a leghangsúlyosabb karakter.

Úgy tűnik, a legfontosabb harc Scorpion és a már emlegetett Sub-Zero között zajlik majd, és erős a gyanúnk, hogy az előbbi lesz a sztori fő figurája, ami nem is csoda, hiszen a sárga ruhás, csáklyát hajigáló nindzsa talán az egész videojátékos franchise legikonikusabb karaktere.

Alig várjuk már, hogy ezt a menetet mi is moziban szurkolhassuk végig!

Ez is érdekelhet:

Idris Elba lóháton küzd az apasággal a Városi Cowboy előzetesében

A Netflix új filmjében egy fiatal srác kezd ismerkedni a városi cowboylét minden szépségével és mocskával, amikor összeköltözik az apjával. És mivel az apja Idris Elba, mi is ott leszünk április 2-án, amikor felkerül a film.

A Sólyom és a Tél Katonája utolsó előzetese az eddigi legjobb

Mintha nem is egy sorozat, hanem egy mozifilm képei pörögnének. Pénteken már indul is a buli ezzel a két úriemberrel a Disney+-on, amit most már szíveskedhetnének végre beindítani nálunk is.

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában