Miután a Disney felzabálta a Foxot, a seregnyi tisztázatlan kérdés közül a képregényfilm-fanok számára az egyik legfontosabb az volt, hogy vajon Deadpoolra is rákényszerítik-e a Marvel filmes univerzumának családbarát szabályait.

Az mondjuk némileg megnyugtatólag hatott, hogy a Marvel Ryan Reynoldsszal kezdett tárgyalni, hiszen ez azt jelentette, hogy azzal az emberrel képzelik el a folytatást, aki komolyan kivette a részét az első 18 pluszos szuperhősfilm megalkotásából.

Mert bizony Deadpoolt így szeretjük az eltúlzott erőszakkal és a folyamatos káromkodással együtt. Nem is csoda, hogy a fúzió óta azért szorítunk, hogy minden maradjon a régiben, ha róla van szó.

Nos, a rajongók most megnyugodhatnak, a Collider ugyanis friss, ropogós cikkében magát Kevin Feige-et idézte, aki ezt mondta az első marveles Deadpool-moziról:

R besorolású lesz, és éppen most dolgozunk a forgatókönyvén, amit Ryan maga felügyel. Idén még biztosan nem kezdhetjük el a forgatást, hiszen Ryan egy nagyon elfoglalt és nagyon sikeres színész.

Az R besorolás, amiről Feige beszél, azt jelenti, hogy csak felnőtteknek szóló, így a szuperproducer nyilatkozata biztosan kisimítja néhány rajongó ráncait.

Ez is érdekelhet:

Cyborg addig játszotta az igazság harcosát, hogy a jelek szerint frankón kirúgatta magát Hollywoodból

Ez a srác azt hitte, bárkit el tud takarítani, aki szerinte gyökér. Nos, nem.

(via)

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában