Egy hét koncert a fővárosban. Elektronika, metál és minden, ami a csövön kifér.

Punnany Massif Akusztik

Budavári Palota, Pálinkafesztivál
Péntek, május 11. 18:00

Jön a hétvégre, megtelenek a poharak a Pálinkafesztiválon, a benne lévő isteni nedűt egy laza Punnany akusztikus koncert közben finoman el is lehet kortyolgatni, bólogatni, és ne feledjük a zenekar üzenetét közben: „Élvezd!”

Belépő: 2000 Ft (napijegy)

Hardfloor (D)

Akvárium
Péntek, május 11. 21:00

Hazánkba látogat a techo és az acid trance két kiemelkedő szereplője, Ramon Zenker és DJ Oliver Bondzio, azaz a Hardfloor. A német duó jelenleg Európa legmeghatározóbb technozenei istállójában, a Sven Vath által alapított Cocoon-nál munkálkodik. Május 11-én az Akvárium Klub fényárban úszik majd.

Belépő: 2300 Ft (elővétel), 2800 Ft (helyszínen)

Sena, Spoek Mathambo (RSA)

A38
Szombat, május 12. 21:00

A ghánai születésű, elbűvölő énekesnő és MC, Sena második lemeze a megjelenés küszöbén. A korábbi hiphop-dancehall vonallal némiképp szakító, inkább a modern neo-soul hangulatát idéző albumból mutat be ízelítőt, ezúttal az Irie Maffia zenészeinek kíséretében. Az előzenekar a zseniális Spoek Mathambo.

Belépő: 2000 Ft (elővétel) 2500 Ft (helyszínen)

Tindersticks (UK), Thomas Belhom (F)

A38
Szombat, május 12. 19:45

Egy legendás, kitűnő angol indie-kamarapop együttes, amely az alter, a jazz és a soul elemek mellett zenéjében ötvözi Leonard Cohen, Ian Curtis, Bryan Ferry és Nick Cave-et szelídebb arcának világát is kitűnő új lemezének bemutatórnéján Európa legkiválóbb koncerthelyszíneit ejtve útjába érkezik a Hajóra.

Belépő: 5000 Ft (elővétel), 6000 Ft (helyszínen)

Epica (NL)

Club 202
Vasárnap, május 13. 19:00

Akinek nem volt elég a Nightwish koncert, az vegye az irányt vasárnap a 202-be, ahol kvázi tovább folytatódik a party az Epicával és vendégeivel, a Xandriával és a Voices of Destinyvel.

Belépő: 4500 Ft

Ben Frost & Daníel Bjarnason – Music For Solaris

MüPa
Csütörtök, május 17. 19:30

Az ausztrál születésű Ben Frost ifjú kora ellenére a modern kísérleti és elektronikus zene egyik nagy újkori megfejtőjeként írja be magát a zenetörténetbe, neve nem véletlenül jelenik meg egyre több zenészinterjúban hivatkozási alapként, fontos inspirációként. A kétezres évek eleje óta Izlandon él és dolgozik, az ottani kortárs zenékre szakosodott Bedroom Community tagja, színházi és koncertszínpadokra alkalmazott élő produkciók szerzője és előadója, régi vágású kazetta-loopokkal éppúgy dolgozik, mint számítógéppel és egymásra rétegzett gitárhangokkal. Dolgozott Björktől kezdve Brian Enoig felsorolhatatlanul sok meghatározó művésszel.

Belépő: 1400 Ft, 1900 Ft, 2600 Ft, 3900 Ft

Rewind Special – Palotai, Cadik, MC Zeek

Corvintető
Péntek, május 18. 22:00

Folytatódik Palotai szülinapi bulija a már megszokott Rewinddal, de most nem szerdán, hanem pénteken a Corvintetőn.

Belépő: 600 Ft

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Így néz ki az a napi menü, amire a szakértők szerint a szervezetednek szüksége van

További cikkeink a témában