Nyílik a park, a Pálinkafesztivál, és ez még csak a kezdet. A Player javasol néhány remek programot a következő hétre.

Bob Geldof

Pecsa Music Hall

Péntek, május 4. 20:00

Az ír folk-punk-rock legenda Magyarországon koncertezik, amelyen legújabb, How To Compose Popular Songs That Will Sell című albumáról is játszik dalokat. Geldof a Hay Fesztivál keretében lép fel nálunk.

Belépő: 3000 Ft (elővétel) 3500 Ft (helyszínen)

Kowalsky meg a Vega

Park

Péntek, május 4. 20:00

Gyere ki a Kowára, mert az egyik legjobb magyar koncertzenekart hallgathatod meg Budapest legnagyobb szabadtéri színpadán eszméletlen hangtechnikával! Bírni fogod, mert nem csak a klasszikusokra zúzhatsz, hanem az új lemez dalait is élőben hallgathatod! Ráhangolódásképpen olvasd el Kowalsky interjúnkat!

Belépő: 1500 Ft (helyszínen)

Pannonia Allstars Ska Orchestra

Dürer-kert

Péntek, május 4. 20:00

A remek Lovemonster album kerül bemutatásra a Zöld Pardon helyett a Dürer-kertben, sok helyben futással és néhány dal erejéig az új lemez második feléből, Root Rockers pszichedelikusabb dalaiból is felbukkan néhány. Tudj meg többet a KRSA-ról és az új lemezről a Player interjújából!

Belépő: 1000 Ft

Vad Fruttik, Balkán Fanatik, Kerekes Band

Óbuda Napja/Több helyszínen

Szombat, május 5.

Este fél kilenckor a Szentlélek téren a Vad Fruttik ül be a sárga zsiguliba, és elmondja, miben nem hisz, előttük fél hétkor a Kerekes Band kérdezi meg, hogy „one more drink, Lacikám?”, a Kobuci Kertben pedig a Balkán Fanatik kezd bele fél hétkor a pattogásba az Óbudai Napok tiszteletére. De a perverzebbek akár egy korai Szandi koncertbe is belefuthatnak, aztán mehet a jódlizás.

Irie Maffia

Park

Szerda, május 9. 20:00

Újabb bizonyíték került napvilágra annak ügyében, hogy még mindig nem haltak ki az igényes szórakozást minden eszközzel kiirtani vágyó emberek. Panaszt tett az egyik lakó, mert szerinte túl hangos volt az Irie Maffia koncert a Parkban április 28-án. Az egyén csak azt felejtette el, hogy még meg sem nyitott a hely. Na nem baj, ami késik, nem múlik, szerdán már tényleg játszik az Irie, és szigorúan a határokon belül marad, már ami a zajszintet illeti.

Belépő: 1500 Ft (helyszínen) 500 Ft (elővétel)

Dub Pistols

Park

Csütörtök, május 10. 20:00

Egy tonna dub, ezer köbméter hip-hop, száz kilométer ska és háromszázezer liter punk – ez mind egyszerre a londoni illetőségű Dub Pistols. Igazi műfaji vegyészmérnökök: egészen sajátos módon keverik a zenei stílusokat, a hangszeres és az elektronikus zene hangzásvilágát, hogy karakteres hangzásvilágukkal felejthetetlen élményt teremtsenek.

Punnany Massif Akusztik

Budavári Palota, Pálinkafesztivál

Péntek, május 11. 18:00

Jön a hétvégre, megtelenek a poharak a Pálinkafesztiválon, a benne lévő isteni nedűt egy laza Punnany akusztikus koncert közben finoman el is lehet kortyolgatni, bólogatni, és ne feledjük a zenekar üzenetét közben: „Élvezd!”

Belépő: 2000 Ft (napijegy)

Hardfloor (D)

Akvárium

Péntek, május 11. 21:00

Hazánkba látogat a techo és az acid trance két kiemelkedő szereplője, Ramon Zenker és DJ Oliver Bondzio, azaz a Hardfloor. A német duó jelenleg Európa legmeghatározóbb technozenei istállójában, a Sven Vath által alapított Cocoon-nál munkálkodik. Május 11-én az Akvárium Klub fényárban úszik majd.

Belépő: 2300 Ft (elővétel), 2800 Ft (helyszínen)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában