Amióta felvásárolta a LucasFilmet, a Disney erre a dobásra készült, és karácsony alkalmából végre megmutattak valamit a Star Wars: Galaxy's Edge nevű vidámparkból, amitől egy igazi rajongónak azonnal hevesebben kezdhet verni a szíve.

Sajnos Európa, vagyis pontosabban a párizsi Disneyland nem kap az attrakcióból, ezért az érdeklődőknek muszáj lesz az USA-ba utazniuk. A Star Wars-tematikájú részleg kizárólag a kaliforniai Disneylandben és a floridai Walt Disney World Resortben nyílik meg jövő nyáron.

A kedvcsinálóban a Disney a park két látványosságát, a Millennium Falcon: Smuggler's Run nevű, illetve Star Wars: Rise of the Resistance nevű ride-okat mutatja meg. Az előbbiben a résztvevőknek az Ezeréves Sólymot kell irányítaniuk, az utóbbiban pedig találkozhatnak magával Kylo Rennel is. Ezt egyébként az illetékesek a Disney által valaha épített leginkább magával ragadó élményként jellemzik.

A park maga egy a filmekben korábban nem látott bolygót, a Batuu-t idézi majd, és maga John Williams írt zenét a különböző látványosságokhoz. Nem mindennapi élmény lesz, az biztos.

És ezt olvastad már?
Két évtizedig őrjöngve aratott a halál Magyarország legfélelmetesebb gyilkossági ügyében