Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Bemutatjuk Nguyen Thi Phuong Thaot, aki a legjobb úton van a felé, hogy a világ egyik leggazdagabb embere legyen belőle. Hogy csinálta? Nagyon egyszerű; az irányítása alá tartozó VietJet Air járatain az átlagos légiutas-kísérőket lecserélte bikinis bombázókra.

Adhatja magát a kérdés, hogy az mennyire van rendben, amikor egy nő gazdagszik meg a nők tárgyiasításából, de mi ezzel most inkább nem foglalkozunk, mert tudjuk, hogy te inkább erre vagy kíváncsi:

Na igen, a népek zabálták a szexi stewardesseket, a cégnek pedig még reklámra sem nagyon kellett költenie, hiszen az ilyesmit érthető okokból kezdőlapon hozta az összes férfimagazin.

Azért a biztonság keedvéért csináltak mozgóképes promót is, amit szintén érdemes csekkolni.

Most pedig mutatjuk a VietJet Air vezérigazgató-tulajdonosát, akinek a vagyona ezzel az ötlettel igen rövid idő alatt 1,37 milliárd dollárra nőtt.

A cégnek nem csak a jegyértékesítések miatt csörög non-stop a kassza, hiszen a hölgy mindent kisajtol az ötletből, amit lehet, még naptárakat is kibocsátott a szexi munkavállalókkal a főszerepben.

Sex sells – szól az ismert kitétel, melynek itt van a soron következő bizonyítéka, ezúttal egy élelmes üzletasszony előadásában.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.