Ne reménykedj, Chris Evans nem fog visszatérni Amerika Kapitány szerepében
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az év elején azt kezdtek el csiripelni a hollywoodi madarak, hogy hiába kapott hatásos lezárást Chris Evans Amerika Kapitánya a Bosszúállók: Végjáték végén, a színész még biztosan vissza fog térni a szerephez.

Ezen aztán fel is buzdultak Evans rajongói, hiszen a Kapitány a Marvel filmes univerzumának egyik legfontosabb karaktere lett az évek során. Nekik most az Entertainment Weekly szállítja a keserű pirulát, mivel a világ egyik legismertebb szórakoztatóipari magazinja arról adott hírt, hogy Kevin Feige is megszólalt az ügyben.

A Marvel szuperproducere pedig nem sok teret hagyott a találgatásoknak.

Ezzel Feige Chris Evans reakciójára utalt, aki, amikor megkérdezték arról, hogy valóban visszatér-e Amerika Kapitányként, csak annyit mondott, hogy erről a pletykáról most hallott először.

Szóval lehet, hogy ideje lesz most már tényleg a karakter búcsújaként tekinteni a Végjáték végére... vagy mégsem? Hiszen mégis csak Kevin Feige-ről beszélünk, aki valami elképesztő ügyesen tudja trollkodni a rajongókat, az MCU története pedig egyébként is tele van cáfolt, majd mégis beigazolódó értesülésekkel.

Minden esetre szerintünk akkor jársz jól, ha nem vársz Evans visszatérésére. Így legalább nem érhet csalódás.

A pénteken induló A Sólyom és a Tél Katonája egyébként is arról fog szólni, ki viselje a Kapitány ikonikus pajzsát a jövőben:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.