Az év elején azt kezdtek el csiripelni a hollywoodi madarak, hogy hiába kapott hatásos lezárást Chris Evans Amerika Kapitánya a Bosszúállók: Végjáték végén, a színész még biztosan vissza fog térni a szerephez.

Ezen aztán fel is buzdultak Evans rajongói, hiszen a Kapitány a Marvel filmes univerzumának egyik legfontosabb karaktere lett az évek során. Nekik most az Entertainment Weekly szállítja a keserű pirulát, mivel a világ egyik legismertebb szórakoztatóipari magazinja arról adott hírt, hogy Kevin Feige is megszólalt az ügyben.

A Marvel szuperproducere pedig nem sok teret hagyott a találgatásoknak.

Annyiszor értek már meglepetések, hogy nagyon ritkán merek határozott nemet mondani bármivel kapcsolatban, de azt hiszem, az érintett meglehetősen gyorsan cáfolta ezt az pletykát.

Ezzel Feige Chris Evans reakciójára utalt, aki, amikor megkérdezték arról, hogy valóban visszatér-e Amerika Kapitányként, csak annyit mondott, hogy erről a pletykáról most hallott először.

Szóval lehet, hogy ideje lesz most már tényleg a karakter búcsújaként tekinteni a Végjáték végére... vagy mégsem? Hiszen mégis csak Kevin Feige-ről beszélünk, aki valami elképesztő ügyesen tudja trollkodni a rajongókat, az MCU története pedig egyébként is tele van cáfolt, majd mégis beigazolódó értesülésekkel.

Minden esetre szerintünk akkor jársz jól, ha nem vársz Evans visszatérésére. Így legalább nem érhet csalódás.

A pénteken induló A Sólyom és a Tél Katonája egyébként is arról fog szólni, ki viselje a Kapitány ikonikus pajzsát a jövőben:

A Sólyom és a Tél Katonája utolsó előzetese az eddigi legjobb

Mintha nem is egy sorozat, hanem egy mozifilm képei pörögnének. Pénteken már indul is a buli ezzel a két úriemberrel a Disney+-on, amit most már szíveskedhetnének végre beindítani nálunk is.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának, de töltsük ki A tanú-kvízt!

Akkora istentelenül büdös nagy öngólt lőtt a rendőrség a TikTokon, hogy hirtelen azt sem tudjuk, hova nézzünk

További cikkeink a témában
Új sorozat a Playeren: Akarok egy kutyát! Kattints az első részért!
Hirdetés