Nagyon úgy néz ki, Julia Peresild be fogja előzni Tom Cruise elvtársat.

Oroszország felfedte milyen stábtagokat küld a Nemzetközi Űrállomásra, hogy leforgassák az első tényleg világűrben játszódó filmet. A Roscosmos űrügynökség csütörtökön jelentette be, Julia Peresild színész és egy másik filmes szakembert küld a Nemzetközi Űrállomásra, hogy jeleneteket vegyenek fel a  „Kihívás” című filmhez.

A forgatás 2021. október 5-én kezdődik, ami azért érdekes, mert pont ebben a hónapban érkezne az állomásra Tom Cruise és Doug Liman, hogy elkezdjék az első űrben felvett hollywoodi produkció munkálatait.

Az űrbe utazó filmesek a kilövés előtt komoly kiképzésen vesznek részt, így nem arról lesz szó, hogy csak űrturistáskodnak majd a fedélzeten.

A Roscosmos közleménye szerint az orosz színésznőnek a részt kell vennie oktató és bevezető repüléseken, ejtőernyős küldetéseken és nehézségi gyorsulásst szimuláló teszteken.

Úgy látszik tehát, hogy a filmipar a következő hat hónapban hidegháborús hangulatba burkolózik majd, a két produkció ugyanis szabályosan versenyzik egymással, hogy melyik legyen az első űrben forgatott mozi.

Futursim

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Saját bevallása szerint egymillió nővel feküdt le az expankrátor élete során