Amikor először hallottuk, hogy film készül a Sega ikonikus hőséből, a villámsebességű sündisznóból, Sonicból, még nem tudtuk, mire számítsunk.

Aztán kiszivárgott egy plakát, és nem csak mi hördültünk fel a karakterdizájnt látva. Ami képen fura volt, az traileren egyenesen szürreális. Mozgásban a filmes Sonic úgy nézett ki, mint egy jelmezbe bújt statiszta, csak éppen überbénán animálva.

Nem csoda, ha kiakadtak a rajongók. Az egész internet zúgolódására már a Paramount Pictures és a Sega fejesei is felkapták a fejüket. Végül a mozi rendezője, Jeff Fowler a Twitteren jelentette be, hogy változtatni fognak a karakteren.


azaz

Köszönjük a támogatást és a kritikákat! Az üzenet kristálytiszta: nem örültök a karakterdizájnnak és változtatásokat akartok. Ez így is lesz. A Paramount és a Sega összes munkatársa azért dolgozik, hogy a karakter a lehető legjobb legyen.

Nem gyakran történik ilyesmi Hollywoodban, ezért az ilyen pillanatokat meg kell becsülni. Szó mi szó, nem fog ártani, ha kicsit még dolgoznak a CGI minőségén, és a fura megvalósításon.

Sok lazsálásra már nem lesz idejük, ugyanis a tervek szerint november elején már be kellene mutatni a filmet. Ha minket kérdeznek, mi inkább megbocsájtanánk egy kis csúszást, mint egy elbaltázott filmet.

És ezt olvastad már?
A 74 éves Schwarzenegger görög istenként pózol egy rejtélyes plakáton