Eddig csak képet láthattál róla, most viszont itt van egy videó a supermanes cuccban parolázó, hosszú hajú Nic Cage-ről. Ez mekkora már?!

Hogy ez hogyan lehetséges? Azt tudtad, hogy a kilencvenes években tervben volt egy Superman Lives című mozi az azóta egyre vállalhatatlanabb színésszel, de végül nem lett belőle semmi. A netet azért párszor szétszaggatták a testhez simuló naciban feszítő Cage képei. Például ez itt:

Ami viszont most robbantja szét a fejedet, az egy felvétel - igen, egy mozgókép -, melyen a hosszú hajú sztár Supermannek öltözve örül magának még 1997-ben. Parancsolj!

A simán epikus videó felbukkanását annak köszönheted, hogy július 9-én megjelenik DVD-n és Blu-ray-en a The Death of Superman Lives: What Happened? című dokumentumfilm, ami a filmterv bukásáról szól és tele lesz a meg sem kezdett forgatás előkészületeinek felvételeivel. Itt van a trailere:

Ha belegondolsz, ez az egész nagyon elkeserítő. Mi legalábbis simán hajlandóak lennénk átutalni egy fél éves fizetésünket Holywoodnak csak azért, hogy láthassuk Supermant Metropolis fölött repkedni ilyen fejjel:

A szívünk szakad meg!

(via BroBible)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában