Három darab Looper – A jövő gyilkosa DVD talál gazdára azok között, akik helyesen válaszolnak egy kérdésre. Időutazásra ezúttal nem lesz szükség.

Aki látta a Looper-t (a filmet éltető kritikánkat itt olvashatod), tudja, miért is mondjuk azt, hogy egy Bruce Willisnél jobb a kettő, és hogy miért érdemes a polcunkra helyezni egy ilyen minőségű művet. Aki pedig még mindig csak halogatja az első megtekintést, nos, annak mozi helyett melegen ajánljuk Ryan Johnson sci-fijét otthoni felhasználásra is, a házimozi-alapanyagot pedig most tőlünk is megnyerheted, ráadásul nagyon könnyen. Csak egyetlen kérdésre kell jól válaszolnod, és a tiéd lehet a három Looper – A jövő gyilkosa-DVD egyike.

A kérdés:

A film főszereplője, Joseph Gordon-Levitt már játszott főszerepet a Looper rendezőjének egyik mozijában. Melyik volt ez a film?

A) Beépülve

B) Felkoppintva

C) Szétcsúszva

A helyes válasz betűjelét teljes neveddel együtt „Looper” tárggyal küldd el a [email protected] e-mail címre február 24., azaz vasárnap éjfélig, másnap, február 25-én pedig kiderül, ki az a három szerencsés, aki otthonában izgulhatja végig az önmagát üldöző bérgyilkos sztoriját. Aki még nem látta, kérjük, lendüljön át gyorsan az előző mondaton. Megéri. Mindenkinek jó játékot!

És ezt olvastad már?
Emily Ratajkowski idegből tolja a meztelenkedést Instagramon, ha már úgy hallotta, hogy lehet