A Die Hard ötödik része előtt még Géczy Dávid rövidfilmjében, a Vér és tűsarokban is láthatjuk Kamarás Ivánt. Három páros belépőt sorsolunk ki a premierre!

Géczy Dávid legutóbb a Stricik című rövidfilmet tette le az asztalra Szabó Győzővel, Michelle Wilddal és Szabó Simonnal, most pedig Kamarás Ivánt nyerte meg új filmje főszerepére, ami már csak azért is lesz különleges, mert a kisfilm teljes egészében angol nyelven forgott le. Dávid az utóbbi években főként videoklipeket és reklámokat rendezett, hamarosan pedig érkeznek majd teljes estét mozijai is, addig viszont érjük be legfrissebb rövidfilmjével, a Vér és tűsarok-kal.

A Blood and High Heels szarkasztikus humorral fűszerezett thriller. Színtere az aktuális témaként élő gazdasági világválság, szereplői a recesszió két kiemelt alakja: a főnök és a tehetetlen titkárnő. Ivan Milkov (Kamarás Iván) egy képmutató alak, aki nárcisztikus örömét leli a munkájuk megtartásáért bármit tűrni képes alkalmazottak megalázásában – kiskirályi teendői közepette.

Egy nap felveszi a csinos Rose Redet (Sonia Couling), az egyszerű titkárnőt, akit büntetni kezd a számára teljesen egyértelmű tényre alapozva, miszerint a recesszió a nők hibája. Ivan Milkov igazgató az indulatok, a személyeskedés és a molesztálás határát is bőven átlépve eléri, hogy a kis törékeny titkárnőből dühöngő, tomboló veszedelem váljon.

Ha elsők között szeretnéd megtekinteni Géczy Dávid rövidfilmjét, akkor játssz velünk a három páros belépőért, és vedd október 12-én este hétkor a MOM Park felé az irányt! A díszbemutatón Réz Andrással, Kamarás Ivánnal és Géczy Dáviddal is beszélgethetsz, csak válaszolj helyesen az alábbi kérdésre:

Melyik filmben NEM szerepelt Kamarás Iván?

a) Hellboy II.

b) Üvegtigris 3.

c) Men in Black 3.

A helyes válasz betűjelét küldd el a jatek@player.hu címre, Vér és tűsarok subjecttel! A szerencsés nyerteseket október 11-én értesítjük. Jó játékot mindenkinek!

Tovább:
A legfrissebb cikkekhez
A rovat legújabb cikkeihez
A szerző e heti kedvencéhez: Hogyan válassz dögös bugyit a csajodnak?

És ezt olvastad már?
Nagyon hangulatos és nagyon dühös trailert kapott az ősszel érkező God of War Ragnarök