Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Videojátékos főprofilú magazinhoz hűen természetesen megkérdezték azt is a jelenlévő színészektől, azaz Oscar Isaactől, Pedro Pascaltól, Ben Afflecktől, Garrett Hedlundtól és Charlie Hunnamtől, hogy ha választhatnának, melyik videojátékból készült filmben szerepelnének. Isaac nem késlekedett a válasszal, azonnal rávágta, hogy a Hideo Kojima kultjátékából, a Metal Gear Solidból készült filmben gondolkodás nélkül elvállalná Snake szerepét. (A teljes videót itt találod.)

Az MGS-film egyébként nem csak valami erősen hipotetikus filmterv, a Kong: Koponya-sziget rendezője, Jordan Vogt-Roberts állítólag már egy ideje ezen fáradozik, sőt, tavaly már Isaac neve is felmerült a projekttel kapcsolatban, igaz, elég közvetett módon.

A BossLogic nevű Photoshop-guru ugyanis tavaly megosztott egy képet a Twitteren, melyen Isaac Snake-ként volt látható. Itt van:

Az interjú után Vogt-Roberts szintén a Twitteren elmesélte, hogy 2018 augusztusában ő volt az, aki kifejezetten kérte BossLogicot a kép megalkotására. A rendező csak annyit tett hozzá a sztorihoz, hogy most Isaac térfelén pattog a labda.

Úgy tűnik, a közös akarat megvan, már csak össze kéne valahogy hozni a dolgot.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.