A Marvel-rajongók egy csoportja szerint a Hangyának a seggén keresztül kellett volna kivégeznie Thanost a Végjáték végén. Most maga Paul Rudd reagált erre az elmés felvetésre.

Az elmélet egyébként első elgondolásra akár még működőképes is lehet, és akik látták a The Boys című sorozat harmadik évadának első részét, azok azt is tudhatják, hogyan nézne ki egy ilyen akció a gyakorlatban. (Nem fogunk spoilerezni, nézd meg magad, miről van szó!)

Ez, mármint Thanos anális kivégzése már korábban is felmerült, és most maga Paul Rudd, azaz a Hangyát alakító színész reagált a rajongói felvetésre egy videóüzenetben, amit a látogatóknak vetítenek le a Disney legújabb luxushajóján.

Rudd karakterben szögezi le, hogy sokan kérdezik tőle, miért nem ölte meg Thanost összezsugorodva azon a bizonyos nagyon kreatív módon, és azonnal hozzá is teszi, hogy ez először is nagyon undorító, másodszor pedig a dolog ennél sokkal bonyolultabb.

Mielőtt azonban elmagyarázhatná, miért nem lehet az őrült titánt a végbelén keresztül kivégezni, a Darázs félbeszakítja, így kapunk is választ, meg nem is.

Bár valószínűleg már soha nem tudhatjuk meg, miért annyira bonyolult összezsugorodni, majd a megfelelő helyen megnyomni a rapid növekedés gombot, egy gegnek azért így is remek volt ez a kis klip.

Ez is érdekelhet:

A negyedik Thor tele lesz a főszereplők gyerekeivel

Minden képkockára jut majd néhány sztárcsemete.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában