A Mysterious Girl megvolt? Tudod, amiben az a végletekig kigyúrt macsó rázta magát mindenféle bányatavakban, ja, nem, egzotikus tájakon, vízesések alatt. Csak mert Peter Andre még mindig köztünk él, népszerű, és olyan reklámokban szerepel, amire nincs magyarázat.

Számomra teljesen megfejthetetlen, hogy az egyébként Angliában még mindig brutálisan sikeres Peter Andre hogyan tud menő lenni úgy, hogy egyetlen emlékezetes slágert nem gyártott a Mysterious Girl óta, ami többnyire csak azért volt emlékezetes, mert annak klipjében Andre úr nem az arcával, hanem durva hasizmával nyomta a kék acélt. Amikor egyszer karácsony környékén Londonban jártam, a BBC valamelyik csatornája Peter Andre-karácsonyi műsorral támadt, és az a helyzet, hogy kiderült belőle, ennek a fazonnak még valamiféle egész vállalható humora is van.

Na ez pont nem látszik idei reklámsorozatán, amelyet egy mirelitkajákat gyártó cég álmodott meg vele. Ezekben a korszakos remekművekben különböző háziasszonynak látszó háziasszonyok pörögnek rá az úriemberre, aki viszont fullba nyomja a kretént, és azt hiszi, mindig az éppen kezében lévő fagyasztott termékre utalgatnak a lányok-asszonyok, pedig csak teljesen konkrétan stírölik a testét. A filmek tanulsága: mire Peter Andre bevásárol és hazaér, nagyjából a szembejövő nők 90%-át levarrhatná, még úgy is, hogy a filmeken tulajdonképpen egy szemes ostoros IQ-szintjével rendelkezik. Hát jó...

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés